Tonton Online Drama Wasiat Dari Jordan (2020) Full Episod

Tonton Online Drama Wasiat Dari Jordan (2020) Full Episod. Ikuti drama ini yang akan bersiaran pada 15 November 2020 Isnin-khamis jam 10:00 malam 26 episod di TV Okey (RTM). Pelakon Aprena Manrose, Hazman Al-Idrus, Badrul Muhayat, Liza Rafar, Nisa Rissa, Shajiry, Fara Nadiah, Alif Muhaimin, Alif Hadi, Zalfa Zin, Khayrisyah Kemal..

Tonton Online Drama Wasiat Dari Jordan (2020) Full Episod

Sinopsis Drama Wasiat Dari Jordan

Mengisahkan tentang watak Dato’ Nasir, seorang ahli korporat berjaya, memiliki segalanya dalam hidup bahagia seperti keluarga lain. Namun segalanya berubah bila suatu hari doktor mengesahkan dia menghidap kanser.

Ketika itu isterinya Khadijah terjumpa sekeping draf wasiat yang telah mengubah sikap isteri dan anak-anaknya. Pada masa sama hakikatnya mereka tidak dapat menerima kenyataan Dato’ Nasir mempunyai keluarga lain dan menuduhnya mengkhianati mereka selama ini.

Bermulalah cabaran, dugaan dan pelbagai usaha Dato’ Nasir menghadapi tentangan isteri dan anak-anaknya terutama Hamzah, satu-satunya anak lelakinya. Hamzah membawa diri ke Jordan dan Dato’ Nasir pula kini meminta Sumayah (anak tirinya) untuk memujuk Hamzah pulang ke Malaysia bagi menyelesaikan segala kekusutan dalam keluarga besar mereka.

Hamzah yang mula jatuh hati dengan Sumayah bersetuju untuk balik ke Malaysia dan berhasrat untuk memulakan perhubungan lebih serius dengan Sumayah. Namun Hamzah sekali lagi rasa tertipu setelah menyangka Sumayah adalah adik kandungnya setelah terjumpa foto ayahnya dengan keluarga Sumayah.

Berjayakah Sumayah memujuk Hamzah pulang ke Malaysia untuk kali kedua

 

TARIKH TAYANGAN : 15 November 2020
WAKTU SIARAN : Isnin-khamis jam 10.00 malam
SIARAN TV : TV Okey (RTM)

Drama Wasiat Dari Jordan

Tonton Online Drama Wasiat Dari Jordan (2020) Full Episod

Berikut dkongsikan full episod drama ini..

episod 1 episod 2 episod 3 episod 4 episod 5
episod 6 episod 7 episod 8 episod 9 episod 10
episod 11 episod 12 episod 13 episod 14 episod 15
episod 16 episod 17 episod 18 episod 19 episod 20
episod 21 episod 22 episod 23 episod 24 episod 25
episod 26 Episod 27 Episod 28

Drama Wasiat Dari Jordan

Drama Wasiat Dari Jordan Live, Tonton Video Online Free, Drama Wasiat Dari Jordan Onlive edramamalay Live streaming, dramamalay2u Live Astro Ria Tv3 MalayDrama Tv Channel Terkini Video free download..

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *