Tonton Online Drama Dia Bidadari Dari Syurga (2020) Full Episod

Tonton Online Drama Dia Bidadari Dari Syurga (2020) Full Episod. Ikuti drama ini yang akan bersiaran pada 23 Oktober 2020, Isnin-Ahad jam 10.00 malam 20 episod di TV Okey (RTM). Pelakon Halim Radzi, Sharifah Husna, Julia Farhana, Dayana Roza, Shahkimin, Mahmud Ali Bashah, Syaffiq Sahli, Hafidz Roshdi, Aryan Naim, Nora Lunia, Ady Fakhruddin, Nurul Iman..

Drama Dia Bidadari Dari Syurga

Sinopsis Drama Dia Bidadari Dari Syurga

Marissa Aisya atau Aris seorang graduan dari Melbourne University, Australia tiba-tiba disuruh jadi tea lady di syarikat abinya. Tanpa banyak soal Marissa ikutkan saja. Dia mahu jadi anak yang taat kepada abinya, kerana hanya abinya saja yang tinggal. Arwah umminya sudah lama meninggal dunia. Di pejabat, dia sering di buli oleh Naqib Zakuan, jurutera kekwat yang telah lama bekerja di syarikat abinya.

Zakuan yang baru putus cinta dengan Maisarah, sudah berjanji dengan ibunya yang dia mahu membawa balik kekasihnya ke Sungai Petani minggu itu. Daripada nak sebut nama Maisarah, tersebut nama Marissa.

Tak pasal, Marissa kena jadi kambing hitam. Terpaksalah Zakuan membuat rancangan untuk memerangkap Marissa mengikutnya ke Sungai Petani berjumpa dengan ibunya.

Selepas diugut, Marissa akhirnya bersetuju untuk menolong Zakuan. Namun Marissa pecah rahsia kerana tidak mahu memberi harapan palsu pada ibu Zakuan yang di telah dijodohkan dengan calon pilihan arwah umminya. Sekali lagi Zakuan patah hati.

Berjayakah Zakuan melupakan Marissa yang sudah dia anggap bidadarinya? Atau, mengejar cintanya walaupun Marissa sudah mahu berkahwin?

 

TARIKH TAYANGAN : 23 Oktober 2020
WAKTU SIARAN : Isnin-Ahad jam 10.00 malam
SIARAN TV : TV Okey (RTM)

Drama Dia Bidadari Dari Syurga

Tonton Online Drama Dia Bidadari Dari Syurga (2020) Full Episod

Berikut dkongsikan full episod drama ini..

episod 1 episod 2 episod 3 episod 4 episod 5
episod 6 episod 7 episod 8 episod 9 episod 10
episod 11 episod 12 episod 13 episod 14 episod 15
episod 16 episod 17 episod 18 episod 19 episod 20
episod 21 episod 22 episod 23 episod 24 episod 25
episod 26 Episod 27 Episod 28

Drama Dia Bidadari Dari Syurga

Drama Dia Bidadari Dari Syurga Live, Tonton Video Online Free, Drama Dia Bidadari Dari Syurga Onlive edramamalay Live streaming, dramamalay2u Live Astro Ria Tv3 MalayDrama Tv Channel Terkini Video free download..

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *