Tonton Online Drama Degup Cinta Full Episod

Tonton Online Drama Degup Cinta Full Episod. Ikuti drama ini yang akab bersiaran pada 27 April 2020, isnin-khamis jam 10.00 malam 26 episod di MegaDrama Astro Ria & Ria HD. Pelakon Josiah Hogan, Shiqin Kamal, Juliana Evan, Mathni Razak, Zalif Sidek, Zaryn Min, Laila Nasir, Faez Nick, Hanif Safuan, Sahronizam, Ruzana Ibrahim, Cinta Deline, Shuhanty Hanafiah, Zalfa Zin..

Drama Degup Cinta

Sinopsis Drama Degup Cinta

Pertemuan dua hati yang lara dalam situasi yang tidak disangka. Reza membawa diri setelah setelah kematian isterinya, Jasmin akibat kemalangan. Apabila Reza pulang semula ke Malaysia, dia bertemu Zahlia yang pengsan di kawasan chaletnya. Zahlia patah hati setelah melihat tunangnya, Haikal bersama gadis lain.

Zahlia sebenarnya mempunyai sakit jantung dan dimasukkan ke hospital. Zahlia curiga siapa Reza yang tinggal di chalet mak ciknya, Ana.

Zahlia pergi ke majlis perkahwinan sahabatnya dengan Reza sebagai kekasih baru untuk membalas dendam pada bekas tunangnya, Haikal.

Haikal mencari kembali Zahlia dan mengupah orang untuk menyiasat siapa Reza. Zahlia dan Reza meneruskan lakonan mereka sebagai kekasih dihadapan Haikal.

TARIKH TAYANGAN : 27 April 2020
WAKTU SIARAN : Isnin-Khamis, 10:00 malam
SIARAN TV : Slot MegaDrama (Astro Ria 124 & Ria HD 104)
PENULIS SKRIP : Maizura Mohd Ederis
PENGARAH : Shahrulezad Mohameddin, Noorsyahida Mohd Radzali
PRODUKSI : Threeline Media Sdn Bhd

Drama Degup Cinta

Tonton Online Drama Degup Cinta Full Episod

Berikut dkongsikan full episod drama ini..

episod 1 episod 2 episod 3 episod 4 episod 5 
episod 6  episod 7  episod 8 episod 9  episod 10 
episod 11 episod 12  episod 13  episod 14  episod 15 
episod 16  episod 17  episod 18  episod 19  episod 20 
episod 21  episod 22 episod 23  episod 24  episod 25 
episod 26 

Drama Degup Cinta Live, Tonton Video Online Free, Drama Degup Cinta Onlive edramamalay Live streaming, dramamalay2u Live Astro Ria Tv3 MalayDrama Tv Channel Terkini Video free download.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *