Tonton Drama Kau Yang Pertama Episod 11 Online

Tonton Drama Kau Yang Pertama Episod 11 Online. Saksikan drama terbaru yang akan ditayangkan di TV3 berjudul Kau Yang Pertama. Drama ini akan bermula pada 12 Ogos 2019, Isnin-Jumaat 7:00 malam. Dilakonkan oleh Fikry Ibrahim, Farah Nabilah, Tasha Shilla, Elyas Abdullah, Yusuf Bahrin, Wan Sharmila, Marisa Yasmin, Sheila Hassan, Wan Nor Azlin dan ramai lagi..

Tonton Drama Kau Yang Pertama Episod 11 Online

Tonton Drama Kau Yang Pertama Episod 11 Online

Berikut disediakan maklumat drama malam nanti pada tarikh, jam, tempat dan tonton online..

Judul > Drama Kau Yang Pertama
Jumlah Episod > 28 Episod
Waktu Siaran : 12 Ogos 2019, Isnin-Jumaat 7:00 malam
Siaran TV : TV3

Tonton Online Episod 11 > Klik Server 1 , Klik Server 2

Sinopsis Drama Kau Yang Pertama

Kisah percintaan antara boss & intern. Farhan adalah CEO/ Pengasas Butik Carla’s Collections yang menghasilkan rekaan fesyen wanita terkini. Permintaan terhadap rekaan pakaian dari butiknya sentiasa mendapat sambutan kerana dia menggunakan model/ duta pakaian yang merupakan seorang instafamous terkenal dan mempunyai pengikut yang ramai iaitu Ameera. Ikatan pertunangannya dengan Ameera sentiasa mendapat perhatian netizen yang menggelarkan mereka sebagai #FaRame.

Farhan dan Ameera sibuk dengan persiapan kahwin. Natasya yang menjalani latihan pratikal sebagai pereka fesyen di butik milik Farhan berusaha untuk menempatkan dirinya diterima bekerja terus di butik tersebut bagi menyelesaikan masalah hutang arwah ayahnya. Natasya menawarkan diri untuk membantu Kak Zaza membuat gaun pengantin seperti yang dimahukan oleh Ameera. Farhan tidak yakin kerana Natasya hanya seorang pelatih. Dia memberi tempoh sebulan untuk menyiapkan gaun tersebut..

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *