Tonton Drama Kerana Dia Manusia Biasa Episod 5 Online

Tonton Drama Kerana Dia Manusia Biasa Episod 5 Online. Saksikan drama terbaru yang akan ditayangkan di TV3 berjudul Kerana Dia Manusia Biasa. Drama ini akan bermula pada 24 Julai 2019, Isnin-Khamis 10.00 malam. Dilakonkan oleh Syukri Yahaya, Emma Maembong, Husna Mustaffa, Sasqia Dahuri, Mimi Ernida, Zera Hariz, Afzan A.Rahman, Atikah Suhaime dan ramai lagi..

Tonton Drama Kerana Dia Manusia Biasa Episod 5 Online

Tonton Drama Kerana Dia Manusia Biasa Episod 5 Online

Berikut disediakan maklumat drama malam nanti pada tarikh, jam, tempat dan tonton online..

Judul > Drama Kerana Dia Manusia Biasa
Jumlah Episod > 15 Episod
Waktu Siaran : 24 Julai 2019, Isnin-Khamis 10.00 malam
Siaran TV : tv3

Tonton Online Episod 5 > Klik Server 1 , Klik Server 2

Sinopsis Drama Kerana Dia Manusia Biasa

Disebabkan kesilapan orang lain, Nurin Aira terpaksa menanggung fitnah dan umpatan orang luar. Pada usia yang muda, dia dengan rasa tanggungjawab memikul amanah menjaga Alia. Ditatang Alia dengan penuh kasih sayang yang bukan sedikit. Tengku Shamil Zaquan. Kepergian isterinya membawa mendung ke dalam jiwanya. Lebih menyedihkan, isterinya pergi setelah diragut insan yang tidak berperikemanusiaan.

Dalam satu insiden yang memalukan, dia dan Nurin Aira disatukan dalam satu ikatan walau dalam hati, Tengku Shamil tidak pernah terfikir untuk menduakan arwah isterinya. Nurin Aira hanya pasrah dan berkorban demi menyelamatkan Tengku Shamil daripada bergelar anak derhaka. Namun pada pandangan Tengku Shamil, Nurin Aira hanya perempuan murahan.

Sakit, perit. Itulah yang dirasakannya. Nurin Aira reda. Segala kata hinaan lelaki itu diterimanya dengan hati yang terbuka. Bagi Tengku Shamil, Nurin Aira patut terima pembalasan akibat perbuatan jahat adik kandungnya sendiri. Dendamnya makin membara, apapun yang terjadi Nurin Aira perlu menderita. Itu tekadnya.

Sehebat mana dendam yang ada, Tengku Shamil akhirnya tewas pada kuasa cinta. Kesabaran Nurin Aira telah melembutkan hatinya. Saat hati mula bahagia, dirinya difitnah akibat sikapnya yang terlalu percayakan orang luar. Rumah tangga mereka bergoncang.

Mampukah Nurin Aira menerima Tengku Shamil setelah hatinya disakiti buat kali kedua? Adakah dendam dalam hati Tengku Shamil akan hadir semula?

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *