Tonton Drama Setelah Terlafaznya Akad Episod 22 Online

Tonton Drama Setelah Terlafaznya Akad Episod 22 Online. Saksikan drama terbaru yang akan ditayangkan di Slot MegaDrama (Astro Ria) berjudul Setelah Terlafaznya Akad. Drama ini akan bermula pada 17 Jun 2019, Isnin-Khamis, 10.00 malam. Lakonan Kamal Adli, Uqasha Senrose, Zeera Azizi, Nadya Syahera dan ramai lagi..

Tonton Drama Setelah Terlafaznya Akad Episod 22 Online

Tonton Drama Setelah Terlafaznya Akad Episod 22 Online

Berikut disediakan maklumat drama malam nanti pada tarikh, jam, tempat dan tonton online..

Judul > Drama Setelah Terlafaznya Akad
Jumlah Episod > 28 Episod
Waktu Siaran : 17 Jun 2019, Isnin-Khamis, 10.00 malam
Siaran TV : Slot MegaDrama (Astro Ria)

Tonton Online Episod 22 > Klik Server 1 , Klik Server 2

Sinopsis Drama Setelah Terlafaznya Akad

Setelah bercerai dengan Hani, Hannan dipaksa berkahwin dengan Nawal atas ugutan ibunya, Wan Masitah. Nawal pula menerima sahaja pinangan keluarga Hanan demi menutup satu rahsia besar. Namun, hati Hanan tetap untuk bekas isterinya, Hani dan anaknya, Qalish walaupun perhubungan mereka ditentang oleh ibu Hanan dan ibu bapa Hani.

Kerana terlalu ingin mendapatkan Hani, dalam tak sedar Nawal banyak berkorban dan terluka.Usai melafazkan talak terhadap Nawal, barulah Hanan sedar yang dirinya amat memerlukan Nawal. Nawal yang tidak sempurna tetapi mampu melengkapkan hidup Hanan. Pada masa ini, Hanan bukan sahaja menceraikan Nawal tetapi dia turut melepaskan Hani dari cintanya. Dan bermulalah ekspedisi Hanan untuk meraih cinta dan kepercayaan Nawal terhadapnya.

Bagaimana Nawal pernah disakiti dengan tindak tanduk Hanan, begitulah perasaan Hanan apabila Nawal mula bersikap dingin dan degil. Bermacam cara Hanan memujuk Nawal sementelah bila Hanan mendapati Nawal mengandungkan zuriat mereka. Hanan menatang Nawal dan zuriat mereka seperti minyak yang penuh..

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *