Tonton Drama Puteri Yang Ditukar Episod 11 Online

Tonton Drama Puteri Yang Ditukar Episod 11 Online. Saksikan Telefilem terbaru yang akan ditayangkan di Astro Prima 105 & Maya HD 135 berjudul Puteri Yang Ditukar. Drama akan bermula pada 9 Julai 2019, Isnin-Jumaat, 6.00 petang. Dilakonkan oleh Elisya Sandha, Eyra Hazali, Azrel Ismail, Julia Farhana, Edika Yusof, Siti Elizad, Ikmal Amry, Fazlina Ahmad Daud, Zila Bakarin dan ramai lagi..

Tonton Drama Puteri Yang Ditukar Episod 11 Online

Tonton Drama Puteri Yang Ditukar Episod 11 Online

Berikut disediakan maklumat drama malam nanti pada tarikh, jam, tempat dan tonton online..

Judul > Drama Puteri Yang Ditukar
Jumlah Episod > 80 Episod
Waktu Siaran : 9 Julai 2019, Isnin-Jumaat, 6.00 petang
Siaran TV : Astro Prima 105 & Maya HD 135

Tonton Online Episod 11 > Klik Server 1 , Klik Server 2

Sinopsis Drama Puteri Yang Ditukar

Amira dan Zahira merupakan dua orang gadis yang mempunyai latar belakang berbeza. Amira dibesarkan di dalam kehidupan yang serba sederhana bersama kedua-dua orang tuanya, Ihsan dan Farina. Zahira pula mempunyai kehidupan yang cukup mewah bersama kedua-dua orang tuanya, Tuan Malik dan Aini, di samping ibu tirinya, Maria dan kakak tirinya, Miesya. Tetapi Zahira selalu dibuli oleh Miesya.

Namun, tiada seorang pun yang mengetahui akan rahsia yang tersembunyi di sebalik dua keluarga tersebut, dimana Zahira dan Amira telah ditukar sejak kecil. Siapakah yang menjadi dalang di sebalik pertukaran kedua bayi ini ketika dilahirkan? 

 

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *