Tonton TVShow I Can See Your Voice Malaysia Musim 2 Episod 3 Online

Tonton TVShow I Can See Your Voice Malaysia Musim 2 Episod 3 Online. Saksikan TV Show terbaru yang akan ditayangkan di tv3 berjudul I Can See Your Voice Malaysia Musim 2. TV Show ini akan bermula pada Ahad, 23 Julai 2019 jam 9:00 malam. Hos program adalah Shuk Sahar, Sean LJE, Jihan Muse, Mark Adam, Seelan Paul dan ramai lagi..

Tonton TVShow I Can See Your Voice Malaysia Musim 2 Episod 3 Online

Tonton TVShow I Can See Your Voice Malaysia Musim 2 Episod 3 Online

Berikut disediakan maklumat telefilem malam nanti pada tarikh, jam, tempat dan tonton online..

Judul > TVShow I Can See Your Voice Malaysia Musim 2
Jumlah Episod > 13 Episod
Waktu Siaran : Ahad, 23 Jun 2019 jam 9:00 malam
Siaran TV : tv3

Tonton Online Episod 3 > Klik Server 1 , Klik Server 2

Sinopsis TVShow I Can See Your Voice Malaysia Musim 2 

Program yang mengambil konsep dan format program asal dari Korea Selatan oleh CJ ENM itu bakal menampilkan penyanyi misteri bersama barisan artis jemputan tanah air sepanjang 13 minggu bersiaran.

ICSYVMY 2 akan dihoskan oleh dua pengacara yang sememangnya lucu dan bakal membuatkan penonton tidak kering gusi iaitu Shuk Sahar dan Sean LJE.

Manakala tugas sebagai ‘penyiasat tetap’ pula masih lagi digalas oleh Jihan Muse, Mark Adam dan Seelan Paul sama seperti musim pertama.

Selain tiga penyiasat tetap ini, mereka turut ditemani oleh dua lagi orang penyiasat jemputan untuk membantu artis jemputan mengenal pasti siapakah sebenarnya penyamar bersuara sumbang dalam kalangan penyanyi-penyanyi misteri ini..

 

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *