Tonton Telefilem Cinta Paling Indah Online

Tonton Telefilem Cinta Paling Indah Online. Saksikan telefilem terbaru yang akan ditayangkan di tv2 berjudul Cinta Paling Indah. Telefilem ini akan bermula pada Jumaat, 21 Jun 2019, 9:30 malam. Nantikan malam ini..

Tonton Telefilem Cinta Paling Indah Online

Tonton Telefilem Cinta Paling Indah Online

Berikut disediakan maklumat telefilem malam nanti pada tarikh, jam, tempat dan tonton online..

Judul > Telefilem Cinta Paling Indah
Jumlah Episod > 1 Episod
Waktu Siaran : Jumaat, 21 Jun 2019, 9:30 malam
Siaran TV : tv2

Tonton Online > Klik Server 1 , Klik Server 2

Sinopsis Cinta Paling Indah

Kisahnya tentang pengorbanan dan cabaran dalam percintaan serta penghijrahan hidup watak utama bernama Raes. Raes digambarkan berusaha bersungguh-sungguh untuk mencari jalan kehidupan sebenar apabila Yazid disahkan meninggal dunia selepas mereka terlibat dalam kemalangan jalan raya.

Raes mengambil keputusan untuk mencari hidayah dengan belajar di sekolah pondok dan mengecewakan kekasihnya, Latifah. Raes meyakinkan Latifah sekiranya ada jodoh, pasti mereka bertemu lagi.

Raes berkenalan dengan Damiah, gadis yang diselamatkannya ketika lemas. Damiah pula dihantui kisah silam dengan sikap abang tirinya, Sufian yang sering cuba mencabulnya sehingga akhirnya Damiah kecundang dinodai Sufian.

Raes cuba untuk menutup aib Damiah dengan mengahwininya. Latifah kecewa apabila disahkan mengidap kanser tulang. Beliau menuntut janji Raes untuk berkahwin dengannya.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *